Vállalatunk

We Are Professional

BudapestExpress gyorsszolgálat

Vállalatunk 2019-ben indította el szolgáltatásait gyorsszolgálat és komplex területeken. Úgy vettük észre, hogy Magyarországon egyre kevesebb a szakképzett szakember és akár hónapokat is kell várni egy-egy probléma megoldására. Gyorsszolgálataink pont ezt a várakozási időt csökkentik le és gyors segítséget nyújtanak a bajban.

Folyamatosan bővül a gépparkunk és szakembereink száma. Célunk egy olyan nagy vállalkozás kialakítás ami egész Pest megyét le tudja fedni gyorsszolgálat szolgáltatásainkkal azonnal vagy pár órán belül. Garanciális feltételeinkről a szolgáltatásaink menüponton belül az adott gyorsszolgálat vagy komplex szolgáltatás menüponton belül olvashat. Magyarországon nem minden szolgáltatásra kötelező garanciát adni de vállalatunk ettől függetlenül minden szolgáltatására ad írásos garanciát.
Budapestexpress logo1
Budapestexpress logo2
Budapestexpress logo3

Mit nyújtunk?

Garancia
100%
Gyorsszolgálat 1-2 óra alatt megoldás!
99%
Szakember kölcsönzés
80%
0-24 órás telefonos elérhetőség
100%

Szakembereink

A vízvezeték szerelők a mai hősök szerintünk, mert van aki megcsináljon egy weboldalt vagy egy mobil applikációt nem beszélve akár 1 drónos videoklip készítésről. De ki az aki megcsinálja a lefolyókat és a dugulásokat a koszban és sárban? 2019-re már a számítástechnika és a technológiáé a főszerep és a szakemberekből egyre kevesebb van. Vállalatunk ezt a hiányt próbálja meg kiküszöbölni Magyarországon.
A szakmunkások a mai hősök szerintünk, mert van aki megcsináljon egy weboldalt vagy egy mobil applikációt nem beszélve akár 1 drónos videoklip készítésről. De ki az aki megcsinálja a tetőket meg az utakat, járdákat és a házakat a koszban és sárban / hőségben? 2019-re már a számítástechnika és a technológiáé a főszerep és a szakemberekből egyre kevesebb van. Vállalatunk ezt a hiányt próbálja meg kiküszöbölni Magyarországon.